Forumnyheter:

Välkommen!
Om du har problem att registrera dig eller övriga frågor kring forumet kontakta webmaster@rhkswe.org
För att komma till huvudsidan klicka här: www.rhkswe.org
Har du glömt ditt lösen http://rhkswe.org/forum/index.php?action=reminder">Klicka här

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Victor Israelsson

#1

Tummen upp från myndigheter och polisen för bilsport utan publik hela våren 2021 enligt gällande pandemiregler 19/3 2021. Vi från MHF Motor Hälsa Fritid kommer kunna erbjuda corona anpassade träningar , tävlingar i från Enkel Bilsport upp till SM tävlingar i Racing. Vi bjuder gärna in dig som förare , styrelse , banägare eller arrangör för samverkan skapar gemensam framgång. Läste precis detta, gäller det oss åsså:-)

#2
Pga av rådande omständigheter så kommer begravningen av vår kära Horst att ske i stillhet,det kommer ut en dödsannons i DN på Söndag,om man skulle vilja skicka blommor, så önskar vi att man istället sätter in en slant på Hjärnfonden och märker det med Horst Brüning 2020-07-21. för mig kommer det vara en enorm saknad av en fantastisk person som alltid stöttade mig och fanns där efter att pappa gick bort 1994,för mig var han den bästa ersättare man kunde få,kommer alltid att sakna dig Horst.
#3
Hej alla där inne i garagen, tänkte kolla om det ev finns någon som skulle vilja hyra ut en husbil/buss med krok i slutet av Mars för en resa till England.
Dragvikt ca 1600kg. Mest vuxet folk (och jag så klart), även mamma (70+) ska med på resan, så inget party eller röj. Behöver ej finnas i Stockholm, kan åka längre om det behövs.

Återkom gärna till mig.

isqvist@gmail.com eller 070-736 84 10

Må gott

Victor
#5
Har en Ford Mustang HT 1965 Till Salu

Har gått ganska många tävlingar vid detta laget, den är vit med svarta stripes,byggdes första gången till säsongen 1998, har genomgått en ganska ordentlig renovering mellan 2006-2011,har därefter körts ett antal gånger med bra resultat,står sig bra i Sverige i stora klassen. Har det mesta som behövs för att åka fort.
Motor:block och kolvar nytt från förra året borr 0:40,bytte lager och kamkedja och oljepump i vintras,toppar från Topplocksverkstan,insug Edelbrok RPM,förgasare ny holley 750ccm, går bra,tyvärr inte bromsad, effekt finns. Växellåda:nyrenoverad toploader close ratio till 2016, bakaxel: Ford diffklump 8" detroitlocker ny utväxling 4:11 till Velodromloppet 2017. Nya bakfjädrar (single springs) gamla brast på Velodromloppet...bilen i bra och använt tävlingsskick.
Finns alltid saker att förbättra men tror att den är ganska snabb i rätt händer och är startklar. Har haft den i 20 år och känns som det är rätt tid att bygga en ny bil.
Pris : på förfrågan,ej billig eller för dyr....

Victor Israelsson 070-7368410 eller mail: isqvist@gmail.com
#6
Hej på er alla,har en fråga? Om det är någon som har en begagnad svart racingstol i bra skick att sälja. Den behöver följa dessa regler: Stol ska vara original för US LC eller vara homologerad av FIA (8855/1992 eller 8855/1999 eller 8862- 2009. skall sitta i en Legends bil.
Må gott och krya på er så syns vi på Kinnekulle.
#7
Tack alla för hjälpen med rösterna,får se om det räcker. 
#8
Hej på era alla,Jag har blivit nominerad av min fru Carina att köra Race of Champions isamband med Monsterjam på Friends Arena den 12/11. jag har blivit uttagen bland 400 om att köra mot Marcus Grönholm ,Petter Solberg Och Kenny Bräck.
Men skulle behöva era röster,ni som har facebook,vilket jag inte har. Vill ni rösta ,följ isåfall länken.
https://apps.agorapulse.com/fanVotes/72767 och rösta på mig Victor Israelsson. 
Tack på förhand.
#9
God dag alla Räsers...
För en som precis vaknat upp efter vinter koman,vad gäller med Hans/Hybrid skydd i år,obligatoriskt??
MVH
Victor 93:an
#10
Stort tack för en trevlig helg och ett riktigt roligt race. flag flag

fick en del med på film,men inte hela racet tyvärr.

https://www.youtube.com/watch?v=qQiv6OlpRuU

#11
+ 1 till för 2 pass, då det är skolavslutning i Stockholm större möjlighet/chans att hinna med minst 1 pass iallafall.
#12
Hej Anders,vill bara tacka för den trevliga åkturen på filmen,innan visste jag inte om jag skulle skämmas för att vi stod i ledet framför dig på racet med Mustangerna, men nu inser jag att jag är jäkligt nöjd med att iallafall vara framför....det var väldigt halt...
Sen måste jag hålla med om att hela helgen var riktigt trevlig med som Anders säger både nya svenska o finska vänner,och gamla bekanta som man inte träffat på länge. Finnarna tar otroligt bra hand om oss svenskar när vi är där o tävlar,Tomas o Jag hade sönerna med oss, ingen x-tra kostnad för middag till barnen allt var fritt med anmälan,fredagsträningen,elen och middagen på lördagen, jag är jätteimponerad av hur glada dom är att vi kommer dit,förhoppningsvis blir det igen,RHK borde väl kunna göra samma sak på tex Velodromloppet? Eller är det inte så lätt..
Må gott,kanske syns på Falkenberg
Victor
#13
Tävlingar / Tierps Arena??
31 juli 2012, 21:56
Har en liten fråga,står att det ska vara Historisk Racing och sportvagnsmeeting på Tierps Arena 22 september,är det något som var tänkt som deltävling,men inte blev av?
#14
Classic Touring 1965 / Var är alla bilar??
15 januari 2012, 20:24
Hej på er där ute,tänkte bara ställa en liten enkel fråga,var är alla standard -65 bilar över 1000cc.
Min far var med och startade upp denna klass 88/89 då var det inte så många bilar som fanns,tog väl ett par år tills det fylldes på ordentligt,tidigt 90-tal fanns det ett gäng bilar och 94-96 fortsatte klassen nu med E-M status att växa ännu mera.
Åren 97/98 samtidigt som jag körde så på Mantorp fick vi ha en B final,vilket va jättekul. Men var är alla bilar idag borde ju finnas typ 100 bilar någonstans???
Är dom blivit sålda utomlands,blivit rallybilar eller står dom någonstans??
För min egen del blev det barn,hus(jättedyrt med hus),företag och mera barn som att det inte funnits tid och pengar men jag e ju ung...(typ 40) så jag har ju tiden för mig och planen är väl att komma ut i år med Mustangen.
Jag är bara nyfiken,ni kan väl skriva om er bil finns kvar och om det finns någon plan...

Må gott
Victor
Mustang 93
#15
Classic Touring 1965 / SV: Mustanger
08 januari 2012, 20:12
Hej på er,god fortsättning,1 st vit 65 ht skall komma ut i år,enligt plan iallafall....,efter test på Falkenberg i september så det bra ut ända till diffen skar och vek bakaxel och kardan drogs ut ur växellådan och slog sönder det mesta,har fått tag på det mesta,fått hjälp av Gustavssons med svets av växellåda och grenrör,skaffat ny sprängkåpa och diverse saker.
lägg gärna in bilder på era Mustanger.

Må gott
Victor Nr 93