Oldtimer_NY-1

Årets upplaga av Velodromloppet Oldtimer Grand Prix blev mycket lyckat med rekordpublik och ca 300 deltagare. I år hade vi förutom Karlskoga Motorförening, också ett samarbete med Picko Troberg Racing AB, PTR, som stod för kringarrangemangen och den massiva marknadsföringen, som starkt bidrog till att vi hade ungefär dubbelt så många besökare som i fjol. Med tre parter blev dock organisationen, ansvarsfördelningen och kommunikationen lite svår. Men det var viktigt att vi fick många signaler på att både publik, förare och sponsorer var nöjda. För RHK gav det också, liksom tidigare, ett gott ekonomiskt överskott. Formel Juniorklassen har framfört sitt tack från England. 

Ett speciellt tack för allt nerlagt arbete riktas till alla medarbetare från Karlskoga Motorförening, Karlskoga Motorstadion, PTR och RHK, ingen nämnd och ingen glömd, som genom sina arbetsinsatser gjorde evenemanget så lyckat.

Vi tackar nu PTR för årets samarbete och återgår nästa år till det traditionella Velodromloppet.

RHK´s Ordförande
Hans Hillebrink

Racerhistoriska Klubben

Racerhistoriska klubben grundades 1978. Verksamheten har under åren utvecklas och samverkar nu med motsvarande klubbar och sammanslutningar inom internationell Historic Racing.
© Copyright 2023 - Racerhistoriska Klubben - All Rights Reserved
En website från Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram