Årets tävlingssäsong

Hej alla förare, vi hoppas på att ni är sugna på att få komma ut på banorna igen?

Nu har vi öppnat anmälan för årets säsong. Se under fliken tävlingar.

Dock har vi endast inbjudan till Velodromloppet klart i dagsläget, men det går att anmäla sig till alla tävlingar om man vill.

Som vanligt erbjuder SSK möjligheten att få träna innan säsongen drar igång.

Vi hoppas att så många som möjligt har sina bilar klara innan säsongen börjar.

Tänk på att ni måste ladda upp en kopia på framsidan av er HTP-handling i anmälningssystemet. (De flesta är redan klara, det ser ni när ni anmäler er.) Några personer har hört av dig då de har fått problem med uppladdningen. Skulle ni inte klara av detta, vänligen maila er HTP-bild till: bengan@racefoto.se så löser det sig.

Om ni är osäkra på om ni kommer till start eller inte så är det bättre att ni anmäler er för säkerhets skull. Det är krångligare för oss att hantera efteranmälningar, det är mycket enklare att ta bort en anmälan än att lägga till en efteranmälan. Om ni ändå måste avanmäla er så kostar det inget, så länge som ni avanmäler er före sista anmälningsdatumet.

Tackar på förhand

RHK

Racerhistoriska Klubben

Racerhistoriska klubben grundades 1978. Verksamheten har under åren utvecklas och samverkar nu med motsvarande klubbar och sammanslutningar inom internationell Historic Racing.
© Copyright 2023 - Racerhistoriska Klubben - All Rights Reserved
En website från Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram