Fri startavgift för Formula Slicks på Kinnekulle Ring

Förhoppningsvis får vi se många snabba slicksbilar på Kinnekulle i år.

Visst låter denna rubrik lockande inför årets tävlingssäsong? RHK har de senaste fem åren inlett säsongen på Kinnekulle Ring. Varje år är det samma dilemma att allt för få förare har sina bilar klara inför säsongsstarten, varför vi alltid har färre tävlande på premiären. Det är synd, för Kinnekulle Ring är en riktig förarbana som verkligen skiljer agnarna från vetet!

Torgny Johansson bestämde sig därför för att försöka påverka denna trend. Torgny erbjuder därför samtliga bilar i Formula Slicksheatet gratis startavgift till premiärtävlingen på Kinnekulle Ring!

-Jag kände att jag ville göra något så jag har frågat runt bland några företag och fått med mig tillräckligt många sponsorer för att fylla ett fullt heat, sa Torgny.

RHK ser mycket positivt på detta initiativ och hoppas att detta ger lite extra energi för vinterns skruvande så att vi får se fler bilar vid premiären i år. Dessutom ligger årets premiärtävling en vecka senare i år.

Vill ni veta mer kan ni gärna kontakta Torgny på: 0703-445332, eller klasspappan Tomas Otterberg på: 0723-687626. Förarna anmäler sig som vanligt och antas i den ordning som anmälningarna kommer in (dock har vi inte öppnat anmälan ännu i år.)

Bengt-Åce Gustavsson – www.racefoto.se

Racerhistoriska Klubben

Racerhistoriska klubben grundades 1978. Verksamheten har under åren utvecklas och samverkar nu med motsvarande klubbar och sammanslutningar inom internationell Historic Racing.
© Copyright 2023 - Racerhistoriska Klubben - All Rights Reserved
En website från Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram