– Grundad 1978 –

Fri startavgift för Formula Slicks på Kinnekulle Ring

Förhoppningsvis får vi se många snabba slicksbilar på Kinnekulle i år.

Visst låter denna rubrik lockande inför årets tävlingssäsong? RHK har de senaste fem åren inlett säsongen på Kinnekulle Ring. Varje år är det samma dilemma att allt för få förare har sina bilar klara inför säsongsstarten, varför vi alltid har färre tävlande på premiären. Det är synd, för Kinnekulle Ring är en riktig förarbana som verkligen skiljer agnarna från vetet!

Torgny Johansson bestämde sig därför för att försöka påverka denna trend. Torgny erbjuder därför samtliga bilar i Formula Slicksheatet gratis startavgift till premiärtävlingen på Kinnekulle Ring!

-Jag kände att jag ville göra något så jag har frågat runt bland några företag och fått med mig tillräckligt många sponsorer för att fylla ett fullt heat, sa Torgny.

RHK ser mycket positivt på detta initiativ och hoppas att detta ger lite extra energi för vinterns skruvande så att vi får se fler bilar vid premiären i år. Dessutom ligger årets premiärtävling en vecka senare i år.

Vill ni veta mer kan ni gärna kontakta Torgny på: 0703-445332, eller klasspappan Tomas Otterberg på: 0723-687626. Förarna anmäler sig som vanligt och antas i den ordning som anmälningarna kommer in (dock har vi inte öppnat anmälan ännu i år.)

Bengt-Åce Gustavsson – www.racefoto.se

Bli medlem
Bli RHK-medlem redan idag genom att klicka här:

Klicka här!

Tävlingskalender

Här är tävlingarna som körs 2022:

20-22 Maj
Kinnekulle Historic Meeting

17-19 Juni
Velodromloppet Historic GP, Gelleråsen Arena

1-3 Juli
SSM, Ring Knutstorp

26-28 Augusti
Anderstorp Race Festival

16-18 September
Falkenberg Classic

Slumpvald Bild:
3stdny120708-231
Arkiverat