– Grundad 1978 –

RHK Historia

    

Som ni säkert vet lägger jag många hundra timmar per år på att dokumentera vår svenska racinghistoria på hemsidan: www.svenskracing.se.

För RHK´s del finns det länkar till alla tävlingsresultat från arkivfliken. Ända sedan denna nya hemsida släpptes för några år sedan har det funnits reportage och bilder ända tillbaka till 2003. Nu finns alltså även alla resultatlistor publicerade.

Den senaste veckan har vi dessutom lagt in hela säsongen 2002, som nu finns publicerad längst ned i arkivfliken. Jag har publicerat de tidningsartiklar som jag har kunnat hitta, (för jag började ju inte som presschef åt RHK förrän säsongen 2003.) Jag var på plats på fyra av tävlingarna 2002, så det finns en del bildmaterial. Dock var detta före den digitala tiden så jag måste scanna av dessa bilder innan jag kan publicera dem här på hemsidan. Jag var tyvärr inte lika flitig på att samla resultatlistor på den tiden så det finns en del luckor i dokumentationen. Jag är därför mycket tacksam om ni vill höra av er till mig om ni har det material som fattas.

På vår hemsida har vi till dags dato publicerat samtliga resultatlistor som vi har kunnat finna från 1922-1983 samt från 2002-2017.

RHK startade ju som bekant 1978 så det går därför att hitta de första årens resultat på hemsidan nu.

Hemsidan har dessutom bytt utseende. I veckan släppte vi en uppdaterad variant. Största skillnaden är att den numera är responsiv, det vill säga att den anpassar sin storlek efter skärmens storlek. Detta för att det skall vara enklare att se hemsidan i mobiler och surfplattor.

Jag hoppas att ni uppskattar vårt arbete och att ni vill besöka vår hemsida och uppleva gamla minnen. (Ni kan ju stötta oss genom att bli medlemmar i vår klubb.)

MVH

Bengt-Åce Gustavsson

Bli medlem
Bli RHK-medlem redan idag genom att klicka här:

Klicka här!

Tävlingskalender

Här är tävlingarna som körs 2022:

20-22 Maj
Kinnekulle Historic Meeting

17-19 Juni
Velodromloppet Historic GP, Gelleråsen Arena

1-3 Juli
SSM, Ring Knutstorp

26-28 Augusti
Anderstorp Race Festival

16-18 September
Falkenberg Classic

Slumpvald Bild:
Falkenberg Classic, final för RHK & SPVM
Arkiverat