Säsongen är nära...

Testhelg med SSK på Kinnekulle Ring. Solig och fin vårhelg.

Årets första tävling är bara några veckor bort. Premiären körs på Kinnekulle Ring tillsammans med SSK. Kinnekulle är den enda banan i Sverige som har behållt sin originallayout ända sedan premiären 1969. Det är en utmanande och teknisk bana där de bästa förarna höjer sig från mängden. Det är favoritbanan för många förare. Här krävs så mycket mer än en bra bil. Det gäller att hitta den perfekta linjen hela vägen runt banan, som bara består av kurvor. Inte ens rakan är rak!

Närmare hundra förare har hittills anmält sig till premiärtävlingen, vilket är lite i underkant. En anledning till detta är att många förare väntar på sin nya HTP-handling. Vi får verkligen hoppas att alla hinner få sina bilar besiktade i tid så att ingen skall behöva avstå premiären på grund av avsaknaden av ett dokument.

Ett fåtal förare deltog i SSK´s testhelg för att få bort rattrosten och för att kontrollera att alla timmar i garaget i vinter har varit till god nytta. De flesta fick svar på sina frågor och någon fick hemläxa... 1000cc Cupen passade på att ha sitt uppstartsmöte. Alla som var på plats längtade efter att säsongen skall dra igång. Nedan kan ni se några bilder på nya bilar, eller gamla bilar med nya förare. Vilka de är får ni reda på om några veckor när första racet körs!

Testhelg med SSK på Kinnekulle Ring. Solig och fin vårhelg. Testhelg med SSK på Kinnekulle Ring. Solig och fin vårhelg. Testhelg med SSK på Kinnekulle Ring. Solig och fin vårhelg. Testhelg med SSK på Kinnekulle Ring. Solig och fin vårhelg. Testhelg med SSK på Kinnekulle Ring. Solig och fin vårhelg. Testhelg med SSK på Kinnekulle Ring. Solig och fin vårhelg.

Racerhistoriska Klubben

Racerhistoriska klubben grundades 1978. Verksamheten har under åren utvecklas och samverkar nu med motsvarande klubbar och sammanslutningar inom internationell Historic Racing.
© Copyright 2023 - Racerhistoriska Klubben - All Rights Reserved
En website från Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram