Uppdaterade poängtabeller

Protokollbild

Uppdaterade poängtabeller

Nu är äntligen poängtabellerna uppdaterade! Uppdraget att sköta poängtabellerna har skötts av David Hagman i ett antal år, men nu är David klar med sina studier och har ej tid att sköta denna syssla längre. Vi tackar David för hans insats och önskar honom lycka till i sin nya gärning.

Frågan om vem som nu skulle sköta poängberäkningen gick då till webmastern och presschefen Bengt-Åce Gustavsson, som accepterade uppdraget. Tabellerna upprättades i veckan efter SSM och ligger nu ute på RHK´s hemsida. Ansvaret att granska dessa tabeller åligger som vanligt samtliga som besöker RHK´s hemsida och i synnerhet då förarna själva. Det är så många klasser och siffror att det lätt kan smyga sig in ett och annat fel. Hittar ni fel är vi tacksamma om ni skickar ett mail till: bengan@racefoto.se och påpekar detta.

Alla resultatlistor för RHK finns publicerade på hemsidan www.svenskracing.se, det är dit ni blir länkade när ni klickar på resultatlänkarna på RHK´s hemsida. Det är inte bara årets resultat, ni finner alla resultat ända tillbaka till säsongen 2004. På denna resultatsida finner ni även gamla resultat. RHK startades som bekant 1978. Till en början var verksamheten mycket blygsam. RHK hade de första åren bara ett enda heat som kördes under Sportvagnsmästerskapens tävlingar. Även dessa gamla resultat börjar ploppa upp på hemsidan och i dagsläget kan ni hitta resultaten från 1978-1981.

Hemsidan Svensk Racing startade 2013 i samarbete med arbetsförmedlingen under ett projekt som kallades Sociala Arbeten. I praktiken innebar detta att arbetsförmedlingen ”lånade ut” arbetskraft till projektet. Det var människor som hamnat i ”FAS-3” som fick chansen till arbetsträning. Som mest var fem personer engagerade i projektet. Dessa personer fick samma ersättning som tidigare, men innebar ingen kostnad för projektet. Efter förra valet ändrades dock reglerna och nu finns inga sådana förmåner kvar…

Senaste året har därför hemsidan tvingats hitta andra vägar för sin finansiering. NI kan stötta denna verksamhet genom att bli medlem på hemsidan. Det kostar endast 199 kr/år. I ert medlemskap får ni tillgång till fler sökvägar och mer statistik. Ni kan t ex följa en förare eller bils ursprung och historia. Detta är något som är mycket värdefullt, speciellt för er som renoverar historiska racerbilar. På Knutstorp var det en förare som sade att han aldrig hade fått sin bil godkänd om han inte hade kunnat påvisa dess historia, som han hade hittat just på hemsidan Svensk Racing. Som medlem får ni även ett nyhetsmail varje vecka.

Tackar på förhand

SVlogo2

Racerhistoriska Klubben

Racerhistoriska klubben grundades 1978. Verksamheten har under åren utvecklas och samverkar nu med motsvarande klubbar och sammanslutningar inom internationell Historic Racing.
© Copyright 2023 - Racerhistoriska Klubben - All Rights Reserved
En website från Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram