Velodromloppet slår alla rekord!

Anmälningstiden för årets Velodromlopp gick ut igår. Just nu är det 296 förare anmälda!!! Det slår alla tidigare rekord! Detta kommer att bli den största tävlingen för historisk racing i Norden någonsin!

Ekonomichefen låter dock hälsa att ni förare inte har varit lika kvicka på att betala in startavgiften. Han påpekar att vi nu har det delikata problemet att det är för många anmälda i en del klasser och några förare riskerar att inte få köra. Förarna kommer att rangordnas i den ordning som ni har betalt in startavgiften, varför det för eran egen del är av högsta prioritet att snarast betala in startavgiften. Ni hittar alla uppgifter om detta i tävlingsinbjudan under fliken tävlingar.

Racerhistoriska Klubben

Racerhistoriska klubben grundades 1978. Verksamheten har under åren utvecklas och samverkar nu med motsvarande klubbar och sammanslutningar inom internationell Historic Racing.
© Copyright 2023 - Racerhistoriska Klubben - All Rights Reserved
En website från Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram