Dags för årets andra racingfestival på Ring Knutstorp

4FormelNy

Racerhistoriska Klubben inledde året med Revival på Ring Knutstorp och nu är det dags för årets största racingtävling alla kategorier när det har blivit dags för Svenskt Sportvagnsmeeting. Racerhistoriska Klubben är med igen, plus att vi får se minst hundra sportvagnar! Detta är sportvagnsälskarnas mecka och detta är en garanterad publikfest varje år. Som vanligt är det så mycket mer än bara racing. Publiken bjuds även på Sportvagnsrallyt, bilklubbarna ställer ut i depån och på banan får vi se uppvisningar när inte de ca 300 bilarna kör. Vi ser fram emot ännu en härlig helg på ”Sveriges Nürnburgring”.

För att späda på nostalgin kommer här ett par bilder som togs på Svenskt Sportvagnsmeeting för tio år sedan. 2004-års upplaga var nog den blötaste racehelgen i mannaminne. Det regnade konstant hela helgen. De tappraste deltagarna, som bodde i tält, gav upp på söndags morgon och åkte hem då precis allt var genomblött... Vi får hoppas på bättre väder i år!

Bengt-Åce Gustavsson – www.racefoto.se

FVee

Så här såg startfältet ut i Formel Vee 2004.
Visst är det fortfarande många kända ansikten i klassen?

Racerhistoriska Klubben

Racerhistoriska klubben grundades 1978. Verksamheten har under åren utvecklas och samverkar nu med motsvarande klubbar och sammanslutningar inom internationell Historic Racing.
© Copyright 2023 - Racerhistoriska Klubben - All Rights Reserved
En website från Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram