Dags för final…

Nicklas Nilsson Formel Ford leder RHK-Cupen.

Det har blivit dags för final för den Racerhistoriska Cupen. Finalen körs som vanligt i Falkenberg under Falkenberg Classic som arrangeras av Falkenbergs MK. Över 250 förare har deltagit under året och till finalen är det 150 st på plats för att göra upp om ära och berömmelse!

I den totala RHK-Cupen leder Nicklas Nilsson på 88 poäng. Han jagas närmast av Gustaf Stenquist 84p och Johan Lund 80p. Förarna tävlar ju om riksmästerskapet i tre kategorier; Formel, Standard och GT. I formel leder Johan Lund 80p, före Håkan Green 72p och Nicklas Nilsson 70p. I Standard leder Gustaf Stenquist 96p före Martin Andersson 74p och Bo Warmenius 72p. I GT leder Tommy Bencsik 66p före Claes Andersson 60p och Hans Eklund 48p.

I den nyinstiftade Dam-Cupen leder Michaela Månlycke med 33p före Nettan Oliw 20p och Anna Lund 17p.

Utöver detta kämpar alla förare om att vinna sina respektive klasser. Det kommer att bli en spännande avslutning i Falkenberg.

Bengt-Åce Gustavsson – www.racefoto.se

Gustaf Stenquist leder RM i Standard.

Johan Lund leder RM i Formel.

Tommy Bencsik leder RM i GT.

Racerhistoriska Klubben

Racerhistoriska klubben grundades 1978. Verksamheten har under åren utvecklas och samverkar nu med motsvarande klubbar och sammanslutningar inom internationell Historic Racing.
© Copyright 2023 - Racerhistoriska Klubben - All Rights Reserved
En website från Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram